Potřebujete na 2 porce:

30 g (2 polévkové lžíce) Neobotanics® GOJI BIO 
250 ml mléka
150 g hladké mouky
2 vejce
1 čj třtinový cukr
špetka soli
45 g alespoň 70% čokolády
borůvky na ozdobení
máslo nebo rostlinný tuk na smažení

Postup:

Vejce vyšlehejte s mlékem, cukrem a solí. Postupně přidávejte mouku, až je těsto lehce táhlé, ale stále tekuté. Přimíchejte do něj kousky nalámané čokolády, čím menší, tím lépe. Palačinky opékejte na másle z obou stran do zlatova. Doporučujeme vyzkoušet opékání na kokosovém oleji, palačinky dostanou velmi příjemnou chuť a tuk se navíc nepřipaluje. Hotové palačinky zdobíme ovocem a Neobotanics® GOJI BIO .