bananovy-chlebicek-s-gojiPotřebujete: 
30 g (2 polévková lžíce) Neobotanics® GOJI BIO
300 g špaldové mouky
50 g třtinového cukru
3 šálky podmáslí
1 vejce
1 prášek do pečiva
2 zralé banány
1/2 kvatitní hořké čokolády
Postup:

Nejdříve připravíme základ těsta – cukr, vejce a zralé banány rozmixujte. Přidejte podmáslí, nasekanou čokolodádu a goji. Pomalu míchejte a přidávejte mouku, nakonec přijde prášek do pečiva. Těsto musí být vláčné a mít táhlou konzistenci. Pečte ve formě na srnčí hřbet, nebo podobného tvaru. Troubu předehřejte na 150 °C a pečte cca 20 min. Chlebíček je ideální jako snídaně, svačina, či moučník ke kávě.